Oppskrifter

Banansmoothie med oppkvikkende BCAA

Share this post

I varmen kan det være godt med en lett smoothie, som ikke er så altfor vanskelig å lage. Dette er en banansmoothie som inneholder kun tre ingredienser, og smaker som en tropisk fristelse. Et lite hint av kokos leker i ganen etter hver slurk.

Banansmoothie med BCAA – Tre essensielle aminosyrer

Denne smoothien inneholder BCAA, som muligens vil gi deg et lite ekstra kick da det inneholder koffein. På engelsk er BCAA en forkortelse av Branched Chain Amino Acids. I følge flere kilder, derav blant annet Proteinfabrikken er BCAA et kosttilskudd som skal bidra til økt muskelvekst.

Om du er ute etter aminosyrer er det mange som sverger til BCAA, både i pulverform og som drikke. BCAA inneholder de essensielle aminosyrene leucin, valin og isoleucin, som da igjen fører til økt muskelvekst.

Trenger jeg BCAA?

Ikke alle trenger BCAA. Er du en som spiser mye animalsk protein, er det et spørsmål om du virkelig trenger det, da animalsk protein er rikt på essensielle aminosyrer. Trener du derimot veldig hardt med et mål om stor muskelvekst, kan du overveie om du vil benytte deg av dette kosttilskuddet.

Du kan selvsagt benytte deg av animalsk protein, men her må de først spaltes opp nede i magesekken for å gi deg samme effekten. Dette vil ta lenger tid enn å ta kosttilskuddet BCAA.

Godt i smoothie

Om ikke annet, er dette en god banansmoothie. Og spør du meg personlig, liker jeg mye bedre å blande ut BCAA-drikke i smoothie, da den litt bitre smaken vil blande seg ut med andre smaker og kanskje smake litt bedre. Det gjorde i alle fall denne smoothien! Det kommer jo selvsagt an på hva du selv liker, da smaken er delt, men om du er som meg at du synes det blir litt for bittert, er det fullt mulig å blande det ut i en smoothie, om ønsket skulle være der.

Velbekomme!

banansmoothie
Ingredienser:
2 ss kokosmelk
1 boks Nocco Caribbean BCAA
1 banan

Alt kjøres i blender. Nytes med en gang. Kos deg med din banansmoothie!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related stories