Vloggerne

Camilla – Reserve

Share this post

Hei! Jeg er Camilla på atten år og jeg skal vlogge for Treningsutfordringer litt .innimellom Jeg håper dette kommer til å bli like gøy for dere som til meg og at vi kommer godt overens, men det regner jeg med at vi gjør!

CamillaHva annet kan jeg skrive om meg selv? Jeg er veldig glad i å skru bil og jobber derfor som lastebilmekaniker. Her får jeg virkelig testet meg selv fysisk og jeg har også lagt merke til at jeg har blitt en del sterkere på grunn av det. Jeg er også veldig glad i dyr og eier nå både høner, hund ,kjempesnegler, slanger og en kanin. Når det kommer til hund, er jeg og Jack(schæferen min) og Roxy(rottweilern min) glad i å løpe sammen i skogen, Roxy henger litt etter enda da hun er så liten enda så må bære henne noen ganger på lengre turer.

Jeg må si at jeg tror på trening i form av aktive hverdager, man trenger så absolutt ikke å melde seg inn på treningssenter for å ha en aktiv hverdag! Det viktigste er nok uansett å bare være i bevegelse, så det trenger ikke å være så veldig vanskelig.

Annet enn det er jeg egentlig fra ei lita bygd utenfor Trondheim, men har nå flyttet til Hamar med kjæresten min. Vi har nå muligens funnet oss et småbruk som vi skal bosette oss på, noe jeg gleder meg masse til! Jeg har også drevet på med cosplay, noe jeg synes var veldig gøy. Cosplay hjalp meg veldig når det kom til angst, så håper på mye merav det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related stories