Oppskrifter

Frisk mango og granateplesmoothie

Granateplesmoothie Share this post

Dette er en smoothie du drikker om du har lyst til å få i deg litt frukt og er sulten på ett eller annet som er litt søtt. Hvorfor ikke stilne den lysten med granateplesmoothie? Denne smoothien inneholder granateple, 1 frossen banan, en mango og en halv boks med BCAA i ferskensmak.

Granateple er en artig liten frukt, med sin helt særegne måte å skrelle. Hvordan skreller man egentlig et granateple? Det jeg bruker å gjøre er å dele frukten i to og brette den åpen. Det er også mulig å skjære den i mindre biter og deretter brette. Det kan være lurt å være forsiktig, siden saften fort kan sette flekker. Deretter piller jeg ut alle frøene (da det er dem du skal spise, og ikke selve fruktkjøttet). Frøene er litt harde i konsistensen, men knuser lett og blander seg fint sammen med resten av smoothien når den har fått kjørt seg et par runder i blenderen. Granateple har rikt innhold av antioksidanter, folat, kopper og et høyt innhold av fiber som er bra for fordøyelsen.

I tillegg inneholder denne smoothien banan, BCAA og mango, noe som vil bidra med en god smak og søtheten kommer godt fram.

granateplesmoothie
Ingredienser
1 banan
1 mango
1 granateple
1/2 boks med Nocco fersken BCAA

Kjør alt i en blender og den er klar for å nytes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related stories