Oppskrifter

Fylte sjampinjonger med kylling og ristede kikerter

Fylte sjampinjonger Share this post
Fylte sjampinjonger
FYLTE SOPPER: Fylte sjampinjonger gjør det godt som både et måltid i seg selv og som tilbehør.

Fylte sjampinjonger er en favoritt her i hus, og det har det vært siden første gangen jeg smakte det, og virkelig noe jeg har savnet når jeg ikke hadde en komfyr å benytte meg av. Det vil da si at det kan bli overforbruk av sjampinjonger, men er det virkelig noe som heter overforbruk av sjampinjonger? Kanskje og kanskje ikke.

Fylte sjampinjonger er enkelt, godt og kan varieres i det uendelige! I denne varianten har vi brukt kylling, ristede kikerter, hvitløk, mais og litt ost som topping. En liten og enkel salat på siden av skader heller ikke.

Ingredienser

2 store sjampinjonger
1-2 ss mais
1/2 kyllingfilet
1 ss dolmio
1 fedd hvitløk
1 ss Ristede kikerter
Ost som topping

LES OGSÅ: Ristede kikerter – et sunnere alternativ

Fremgangsmåte:

Ta ut stilken av sjampinjongene og skjær bort sporer for å gi plass til fyllet.
Stek kyllingen i en panne til den har fått farge.
Bland fyllet i en liten bolle og fyll i soppene, avslutt med et lite dryss med ost på toppen.
Sett inn i ovnen på 200° på midterste hylle med varmluft til osten har blitt gylden, ca. 10-12 minutter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related stories