Øvelser / Trening

Joggetur i skogen

joggetur Share this post
joggetur
UTETRIM: Å jogge ute i skog og mark i godt vær er det få ting som slår.
Joggetur er noe av det beste du kan gjøre

Når sola skinner eller regnet høljer ned, om det er vinter eller sommer, å ta seg en tur ut for å jogge i skog og mark, er noe av det beste man kan gjøre. Om man bare husker å kle seg etter forholdene, er det lite som trenger å sette stopper for deg. Følelsen av å kjenne regnet hølje ned mens man bare blir svettere og svettere, mens regnet skyller svetten vekk. Følelsen av å komme inn for å ta seg en dusj mens man kjenner endorfinene boble rundt omkring i hele kroppen, finnes det noe bedre?

Man kan virkelig si at man slår to fluer i samme smekk når man tar seg en tur ut og legger ut på joggetur. Man får både friskluft og trim, og det kan bli lettere å sove til kvelden igjen. Hvorfor ikke ta med en turkamerat i samme slengen? Om det så er et menneske eller en dyrevenn, spiller ingen rolle. Lytt til deg selv og bestem deg for hva du vil. Om du så vil jogge alene eller med noen, det eneste som betyr noe er at du selv trives og klarer å drive deg selv fremover!

joggetur
SELSKAP ELLER IKKE: Det er ikke så farlig om du vil jogge med noen eller alene, det viktigste er at du driver deg fremover.

I denne utfordringen skal du ta deg en joggetur ut i skogen, om det så er en skogsbilvei eller i vill natur, har ingenting å si. Kanskje vil du også sammenkoble grilling og jogging også? Bare husk på eventuell brannfare. Det viktigste er at du er ute i skogen. Hvor lenge klarer du å jogge i skogen? Hvem tar du med deg på joggetur? Når tenker du å gjøre denne utfordringen? Fortell oss gjerne i kommentarfeltet!

Lykke til med joggeturen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related stories