Vloggerne

Johanne – Onsdag

Share this post

Hei! Jeg heter Johanne Fagerås og jeg kom til verden 14.mars 1997. Jeg er født og oppvokst i Hønefoss, en liten by ca. en times kjøretur fra Oslo, men flyttet i en liten leilighet i Drammen sommeren 2016 sammen med hunden min. På fritiden er jeg mye med venner og familie, trener og oppdrar hunden min som for øyeblikket er 9mnd. Når det kommer til interesser, så sier det vel kanskje seg selv at jeg brenner for en sunn livsstil og elsker å utforske både nye oppskrifter og treningsformer. Jeg er også veldig interessert i sosiale medier, interiør, klær og skjønnhet og driver for tiden med ett spennende prosjekt som innebærer alt dette.

Ellers så er jeg 188cm høy og har to kroniske sykdommer, i tillegg til at jeg er laktoseintolerant. Jeg har også, så lenge jeg kan huske, hatt ett anstrengt forhold til både mat og trening. Dette er noe jeg har jobbet veldig hardt og lenge for å klare å komme over og kan i dag si at jeg har ett både sunt og normalt forhold til begge. Alt dette er noe som har bydd på en del utfordringer, men også det som startet den store interessen min for å ha en sunn livsstil. Målet mitt er å få en sunn og frisk kropp som jeg selv er fornøyd med. Jeg fokuserer også ganske mye på det mentale og er opptatt av å spre positivitet og glede i en ellers travel hverdag.

Hva jeg kommer til å vlogge om

Jeg håper på å gi ett lite innblikk i hverdagen min, dele mine favorittoppskrifter, inspirasjon, litt tips og triks og noen av mine favorittøvelser med dere!

1 comment

Patrik juli 12, 2018 Svar

heisann ☺ eg heter Patrik og er glad i trening selv og eg og så har laktoseintoleranse og lurer på kva du gjer når det gjeld mat? Eg selv kjøper laktorisert mat men det fleste når det gjeld mat innholder masse melk… Så eg bare var litt nysgjerrig over korsen du gjer det når det gjeld mat…. Lager du helst mat fra bunnen eller kjøper du det som du tåler og spiser litt av det du ikke tåler?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related stories