Vloggerne

Lene Kristine – Fredag

Share this post

Hei!

Jeg heter Lena Kristine. Er 15 år gammel (02’er) fra Kristiansand! Elsker dansing, synging og jeg er blitt mer interessert i trening i det siste! Jeg har de siste månedene fått stor interesse i trening og kosthold. Selv om jeg ikke har det beste kostholdet eller kondisjonen er dette noe jeg vil endre på!

Jeg mener selv jeg er litt overvektig og dette er noe jeg vil endre på selv. Jeg har lenge ønsket å gå ned og få bedre kosthold og jeg syns endelig dette er noe jeg kan være ærlig om. Personlig trener er noe jeg hadde en liten periode så enda jeg kun er 15 år, har jeg noe peiling og en del tips å komme med! Jeg vil gjerne motivere deg også og håper jeg kan hjelpe til med noen tips.

Jeg tror da det er en flott mulighet for dere seere og se at ikke alle jenter som blogger/vlogger om trening er fit og har bra kosthold, men at det også er oss som vil oppnå resultater. Jeg ønsker derfor å vlogge hver fredag slik at deg som seer også kan «følge med» på endringen og kanskje bli inspirert selv?

Håper vi sees på fredag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related stories