Vloggerne

Maren – Tirsdag

Share this post
Et litt gammelt bilde, men det funker!

Hei! Jeg er Maren, også kjent som grunnleggeren av Treningsutfordringer. Jeg har siden 2014 vært brennende engasjert for trening og kosthold. På et og et halvt år gikk jeg ned 25 kg og var i mitt livs beste form. Det var så morsomt å se at jeg ble både raskere, fikk bedre utholdenhet og at jeg ble sterkere. Men dette skulle endre seg. På grunn av mye stress, dårlig økonomi som førte til lite mat og en korsryggbetennelse som gjorde at jeg nesten ikke fikk til å røre meg, raste jeg opp i vekt igjen. Jeg er nå 20 kg tyngre, men forsøker så godt jeg kan å komme tilbake til der jeg var. Jeg må ta noen forhåndsregler for å unngå at kroppen stritter i mot, men man blir heldigvis bedre kjent med seg selv. Jeg lærte også heldigvis mye av fysioterapeuten jeg gikk til, så når jeg kommer over en øvelse jeg ikke klarer (enda) tar jeg de øvelsene han viste meg.

Jeg har også tatt en bachelorgrad i journalistikk som kommer godt med til Treningsutfordringer. Jeg benytter meg av research og eventuelle intervjuer for å gjøre sakene til nettsiden så gode som mulig. Med god hjelp av Kaisa ønsker vi å gi deg som leser en god opplevelse.

Hva jeg kommer til å vlogge om

Jeg er veldig glad i mat og kommer derfor til å vlogge en del om mat, om det så er trinn til trinn eller et bilde av maten med oppskriften over. Jeg vil også vlogge fra når jeg trener. Det kan også godt hende jeg tar dere med bak kulissene hvordan Treningsutfordringer fungerer og hvordan vi gjør ting. Og for å ikke glemme, så kan det godt hende at jeg tar dere med inn i mitt daglige liv, og blir litt bedre kjent med hvem jeg er og hvem de rundt meg er, om de ønsker det selv selvsagt.

Sees vi?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related stories