Om Treningsutfordringer

Treningsutfordringer startet som en idé om å bringe motivasjon til de som har lyst til å begynne med trening, de som trenger tilførsel av motivasjon og de som liker å prøve noe nytt.

Du skal leve med kroppen din hele livet

Med Treningsutfordringer vil vi bringe deg motivasjon uten å fokusere på kroppspress (for det har vi mer enn nok av i fra før av). Fokuset vil være på gleden bak trening og et sunt kosthold. Et sunt kosthold og trening har flere goder. Dette er blant annet økt glede, mer energi, det hjelper på tanker og man opplever en god mestringsfølelse. Vi skal tross alt leve med kroppen vår resten av livet, så da er det greit å gjøre den til en venn.

Her på Treningsutfordringer kan du selv velge hvor mange utfordringer du vil ta og hvor mange du vil ta samtidig. Om ønsket er der kan du også sende inn forslag til nye utfordringer. Du kan sende forslag i kommentarfelt, på mail, på Facebook, Instagram eller Snapchat. Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger, uansett hvor de kommer. Ta det i ditt eget tempo og lytt til kroppen din. Du kan gjøre utfordringene som en lek eller konkurranse med deg selv. På Facebook-gruppen kan du komme i kontakt med andre som er i samme situasjon som deg selv. Kanskje finner du deg en ny treningsvenn? Meld deg gjerne inn, men gjerne les gruppe-reglene før du søker om medlemskap. Reglene finner du her: TRYKK.

La oss hjelpe og støtte hverandre. Velkommen skal du være!