Personvernerklæring

Daglig leder ved Treningsutfordringer er ansvarlig for lagring og behandling av personopplysninger knyttet til Treningsutfordringer, derav nettside og sosiale medier. Når du besøker Treningsutfordringer.no legger du igjen dataspor (cookies) etter deg. Datasporene kan gjøre at du eventuelt sender inn informasjon om deg selv. I denne erklæringen får du informasjon om hvordan Treningsutfordringer behandler personopplysninger.

Cookies

Treningsutfordringer bruker Google Analytics, som bruker cookies til å regne ut hvor mange besøkende nettsiden har hatt. Merk imidlertid at bruk av informasjonskapsler ikke gjør det mulig å identifisere en bruker på individnivå.

2-7 b Bruk av informasjonskapsler/cookies

Lagring av opplysninger i brukers kommunikasjonsutstyr, eller å skaffe seg adgang til slike, er ikke tillatt uten at brukeren er informert om hvilke opplysninger som behandles, formålet med behandlingen, hvem som behandler opplysningene, og har samtykket til dette. Første punktum er ikke til hinder for teknisk lagring av eller adgang til opplysninger:

  1. utelukkende for det formål å overføre kommunikasjon i et elektronisk kommunikasjonsnett
  2. som er nødvendig for å levere en informasjonssamfunnstjeneste etter brukerens uttrykkelige forespørsel.
Personopplysninger som lagres
  • Alminnelige opplysninger som navn
  • Epost om vedkommende velger å melde seg på nyhetsbrevet
  • Typisk innsamlet informasjon når vedkommende melder seg på nyhetsbrev er navn, e-postadresse, IP, tid og sted for påmelding, tidssone og e-postleverandør
  • Historien om bruken av nettsidene, men ikke på individnivåInformasjonen din deles ikke videre med andre. Du har full rett til å klage til Datatilsynet om du føler at din personlige informasjon ikke er behandlet i tråd med gjeldende regelverk.
Enkeltpersoner kan til enhver tid:
  • Få innsyn i sine personopplysninger
  • Be om sletting av sine personopplysninger
  • Endre sine personopplysninger
  • Trekke tilbake medlemskap på nyhetsbrev
Nyhetsbrev

Om du laster ned en gratis mal, o.l. fra Treningsutfordringer er det mulig å komme nyhetsbrev-listen. Da deler du selv aktivt dine personlige opplysninger til Treningsutfordringer.no. Det er fullstendig frivillig å gi fra seg disse opplysningene.

Typisk innsamlet informasjon når vedkommende melder seg på nyhetsbrev er navn, e-postadresse, IP, tid og sted for påmelding, tidssone og e-postleverandør, i tillegg til andre opplysninger du eventuelt blir bedt om å opplyse om.

Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst ved å trykke «unsubscribe» helt nederst i eposter du får fra oss, eller du kan be om å bli meldt av ved å sende en epost til maren@treningsutfordringer.no

Programmer som brukes på Treningsutfordringer.no

Google Analytics

Programmet ovenfor brukes for å samle inn informasjon om besøkende til treningsutfordringer.no og brukes for å kontinuerlig forbedre siden.

Merk at det ikke er mulig å spore din personlige trafikk på nettstedet.

Lagringstid

Treningsutfordringer.no oppbevarer personopplysningerså lenge det er nødvendig for å oppfylle behandlingsformålet. I utgangspunktet slettes opplysninger når vedkommende melder seg av nyhetsbrev.

Samtykke
  • Når du bruker treningsutfordringer.no samtykker du til at informasjonskapsler benyttes til sitt formål.
  • Når du har meldt deg på nyhetsbrevet til treningsutfordringer.no samtykker du til at vi kan oppbevare dine opplysninger til å sende deg e-poster to ganger i måneden. Disse opplysningene deles ikke til en tredjepart. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å trykke på «unsubscribe» helt nederst i eposter fra oss.