Oppskrifter

Proteinrik kyllingsalat med mozarella

kyllingsalat Share this post

Noen ganger er det rett og slett bare en salat som frister. Det er enkelt og trenger heller ikke å ta så lang tid å lage. En salat kan varieres i det uendelige, bare fantasien setter grenser! I denne oppskriften setter vi fokuset på kyllingsalat, en proteinrik nytelse.

Proteiner for metthetsfølelse

I denne formen for kyllingsalat har vi tatt med kylling og mozarella for å være sikker på at dette blir en mettende salat. Det er jo som kjent at kylling og ost er proppfull av protein, og protein metter. I tillegg har vi valnøtter i denne salaten som har så og si flere magiske kvaliteter ved seg.

Valnøtter gjør blant annet at du tåler stress bedre, nøttene beskytter mot blodpropp, det forebygger diabetes, beskytter mot brystkreft og prostatakreft, du kan oppleve å få sovne fortere og lettere og det beskytter blant annet mot betennelse. Mange gode egenskaper med denne salaten med andre ord!

Men det beste med denne salaten må vel være at den smaker godt og at den metter. Jeg vet i alle fall med meg selv at jeg av og til får problemer med å bli mett av en salat. Det slapp jeg med denne, og det var egentlig temmelig fantastisk. Dette smakte godt selv om jeg ikke tok med en dressing. Om ønsket skulle være der, er det selvfølgelig fullt mulig å tilsette en litt lettere eller kraftigere dressing, alt ettersom hvilke resultater du er ute etter.

kyllingsalat
Ingredienser
1 stk mozarella
1/2 boks mais
200g kylling
1 tomat
5-6 små cherrytomater
1/2 løk
Valgfri mengde isbergsalat
En neve valnøtter

Framgangsmåte
Kutt opp kyllingen i små biter og brun det i en stekepanne med litt margarin.
Kutt opp resten av salaten og mozarellaen og server i en bolle. Og vipps du er klar til å nyte en skål med herlig kyllingsalat!

Velbekomme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related stories