Helse / Utfordringer / Kosthold

Drikk to liter vann hver dag i en uke

Vann-med-smak Share this post

Med utfordringen du nå har begitt deg ut på, kan det kanskje fort bli kjedelig i lengden. Vann smaker minimalt og det kan fort friste med et glass med brus i stedet. Hvorfor ikke sette smak på vannet for å gjøre opplevelsen litt bedre? Det er flere måter du kan gjøre dette på…

Sett smak på vannet

Vann-med-smak

Du kan sette smak på vannet med flere ulike typer bær, grønnsaker og frukter. Under finner du en kort liste med varer du kan prøve deg frem med. Legg merke til at enkelte av disse ikke setter like stor smak som andre varer. Det beste er at du selv finner din egen favoritt.

  • Agurk skåret i strimler.
  • Gulrøtter skåret i strimler.
  • Sitronsaft eller sitronskiver.
  • Appelsiner skåret i båter eller skiver. Mulig å bare skvise ut saften av appelsinen også.
  • Jordbær, blåbær og bringebær. Eller kun en av disse.
  • Kun fantasien din setter grenser!

Isbiter

Å fryse ned isbiter av sitron, lime eller hele bær får du raskt et herlig glass med friskt vann. Her kan du fryse ned en del isbiter som du kan ha til senere. Du kan også prøve annen frukt som druer, mango eller lichi.

Ha alltid en flaske med vann tilgjengelig

Om du har med deg en fylt flaske hele tiden, er det lettere å drikke det man skal. Du kan ha med deg en flaske med vann hvor du enn går. Eller du kan ha flere flasker litt overalt. Om du hele tiden ser noe, vil du bli påmint om det du har satt deg til å gjøre.

vann-med-smak

Drikk vann til alle måltider

Uten mat og drikke duger helten ikke! Med vann i stedet for sukkerholdige drikker, holder blodsukkeret seg stabilt. På den måten vil du ha overskudd igjennom resten av dagen.

Ha en vann-dagbok

For å holde styr på hvor mye vann man faktisk har drukket, kan det være lurt å ha en dagbok der man skriver ned hvor mye man har drukket. Dette kan du skrive ned i en bok, på et ark du utformer slik du vil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related stories